dinsdag 19 mei 2009

Kaarten met vlinders

Deze vlinders op deze kaarten zijn allemaal met de Cricut gesneden. Ze staan op Walk in my Garden.

Boek voor mijn sketches

Ik ben helemaal in de ban van sketches voor kaarten. Ondertussen heb ik al een hele verzameling sketches opgeslagen op mijn pc. Ik print ze nu uit op ATC formaat en bewaar ze in plastic hoezen voor ATC'tjes. Dit vind ik een handig formaat, ook om mee te nemen als ik ergens anders ga knutselen en om te bewaren. Het formaat is niet te klein, de sketches zijn op dit formaat ook nog goed te zien.
De ATC hoezen zijn eigenlijk op A4 formaat. Ik heb de bovenste rij er afgeknipt, omdat ik dit weer een handiger formaat vind om in m'n tas te stoppen als ik het boek mee wil nemen.
Zo'n boek is ook weer heel simpel te maken. Twee kaften net iets groter als het formaat van de hoezen. De kaften versieren naar eigen inzicht. De ringen er door. En klaar istie!

Pinguin

Koe

Koe is gesneden met Animal Kingdom.

Kinderwagen

Sneeuwpop met de Cricut

Beetje pop-up

Van dit model kaart heb ik vorig jaar verschillende kaarten gemaakt. Hij was zó leuk om te maken! Het idee heb ik (geloof ik) van een workshop van TV-Weekly.


Ik heb er kerstkaarten mee gemaakt, maar ook een aantal Winterkaarten voor mijn kleinzoontjes. Binnenin heb ik versjes gezet over een pinguin en een sneeuwpop. De versjes heb ik op internet gevonden.

Winterkaart met SNEEUWPOP:


Winterkaart met PINGUIN:


Magnolia met sketch


Stempel is weer van de lenteserie 2009. Papier uit cardkit van Simpel-scrappen.