zaterdag 16 mei 2009

Magnolia uit de lenteserie 2009

De stempels uit de lenteserie van 2009 zijn zo schattig. Deze kaart is gemaakt met een sketch
van de Sketch online op de Kaartenmakers. De bijbehorende sketch staat onder de kaart.

Happy B'DAY

Ik had nog nooit zo'n model kaart gemaakt. De kaarten die ik altijd maak zijn vierkant. De maat van deze kaart is 20 cm hoog en 10 cm breed. De bijbehorende sketch staat hieronder.

De Kaartenmakers

Ben je er ook een beetje moe van om voor alle verschillende technieken in het kaarten maken een aparte groep of club te hebben? Bij Yahoo hebben we een leuke gezellige groep kaartenmaaksters die kaarten maken in allerlei technieken. We organiseren ook heel veel activiteiten zoals elk weekend de Sketch online, de Avondkaart, de Maanduitdaging, Kaartenkettingen enz. We doen ook iets met receptenkaarten, zo nu en dan een Bingo. Als je lid wilt worden ben je van harte welkom! Klik in de rechterbalk op 'join de kaartenmakers'.

Pocketcard

Van deze kaart vond ik op Youtube ook een filmpje. In de kaart zit een verborgen kaartje waar je je tekst op kan schrijven. De kaart is heel makkelijk na te maken, je hebt de maten die aangegeven op het filmpje niet echt nodig.

De cirkel met het geponste bloemetje is verhoogd opgeplakt met foamtape. Dan kun je het kaartje dat in de kaart geschoven zit er makkelijk uithalen.


De link naar het filmpje is: http://www.youtube.com/watch?v=Ijq6qu8awEo

Cardholder

Op Youtube vond ik een filmpje van deze kaart. Ik vond hem zó leuk! Hij was niet moeilijk te maken. De maten werden aangegeven in inches, maar ik vind dat té veel gedoe om het allemaal om te rekenen naar centimeters. Dat is ook niet nodig, de maten zijn heel makkelijk aan te passen.
In de kaart zelf zitten weer kaarten en enveloppen verpakt, héél erg leuk om cadeau te geven!De link naar het filmpje:
http://www.youtube.com/watch?v=FNZLY-NqmYU

Magnolia lenteserie

De stempels van Magnolia's zijn helemaal hot. Ik heb ondertussen ook al een flinke verzameling stempelafdrukken verzameld. Ik kleur de stempelafdrukken in met Derwentpotloden.